Blog

Grand Tasting, Belgrade 2019

Grand Tasting, Belgrade 2019

GRAND TASTING, Belgrade 23/3/2019

  • Metropol Palace Belgrade
  • Saturday, 23 March 2019 from 15:00 UTC+01-22:00 UTC+01
  • Price: free · Duration: 7 hr
  • Facebook Event

 The ultimate and exclusive wine experience featuring selection of top rated regional wineries with their best wines, including some special additional content.

Ekskluzivni vinski događaj sa najrenomiranijim regionalnim vinarijama i njihovim najboljim vinima.

Ovaj događaj priređujemo sa idejom da bude drugačiji od postojećih, da predstavimo regionalne vinarije koje su se najviše istakle poslednjih godina a da sve ukupno predstave raznolikost vrhunske vinske ponude na ovim prostorima, uz dodatni prateći sadržaj koji će upotpuniti uživanje.
Grand Tasting je namenjem istinskim hedonistima i ljudima koji cene vrhunski kvalitet i doživljaj, ljudima koji žive svoj životni stil bez kompromisa. To neće biti klasični vinski sajam već svojevrsna, prestižna vinska revija naistaknutijih vinarija u opuštenoj ali ekskluzivnoj atmosferi jednog velikog i jedinstvenog “wine lounge-a” koji će raditi za vas samo tog dana.
https://grandtasting.rs/

Broj ulaznica za Grand tasting je strogo ograničen i mogu se nabaviti online preko tickets.rs https://www.tickets.rs/…/grand-tasting-belgrade-2019-628 kao i na velikom broju njihovih prodajnih mesta u Beogradu i Srbiji https://www.tickets.rs/partners.
Takođe se mogu kupiti i putem maila redakcija@vino.rs ili na telefone: +381 61 696 3560 i +381 64 111 8279: Korporativni klijenti mogu kupiti grupne pakete ulaznica kao i dodatne apoene za degustaciju prijavom na info@wine-jam.com
Za Grand Tasting 2019 pušteno je u prodaju svega 1.000 ulaznica po ceni od 2.500 rsd. Budući da će se na ovoj degustaciji točiti i raritetna vina čija je cena veoma različita, svaki posetilac uz ulaznicu dobija katalog s opisom svih vina na Grand Tasting 2019, vinsku čašu i apoene u vrednosti od 2.000 dinara, svojevrsni wine money pomoću kojeg će moći da proba i pije vina po želji.
Takođe, na licu mesta će biti punktovi za dokupljivanje vinskih apoena, a biće omogućena i kupovina vina u svojevrsnom wine shopu.

https://grandtasting.rs/

Vino.rs & WINE JAM


Maurer

Elérhetőségek

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 8:00-16:00
Szombat - Vasárnap: Zárva
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..